Creació, correció i anàlisi de texts
Una IA que ofereix bastants serveis. És bastant limitada si es fa anar sense identificar-se però si s'hi accedeix amb les credencials UdL proporciona un nombre de consultes al dia bastant elevat.
Podeu:
- Generar o analitzar texts
- Consultar sobre el contingut de documents PDF que tingueu descarregats (obrint-los des del navegador Edge)
- Crear imatges i analitzar-les
- Fer consultes sobre documents o webs online
Probablement en un futur s'integrarà amb OneDrive, el correu i la resta d'eines institucionals.
Una opció que ve integrada amb el compte de Google que ofereix informació recollida d'internet en la seva versió gratuïta. Es preveu integrar-la a les altres eines en línia de la mateixa empresa, per millorar el treball amb la seva suite Google Docs.
El més popular i amb més informació. La seva versió gratuïta (GPT-3.5) ofereix la funcionalitat de xat bàsica molt potent. Però la de pagament (GPT-4) inclou reconeixement d’imatges i àudio, així com implementació amb eines a mode de plugins i agents. També disposa d'una versió 4.o, que a la versió gratuïta actual està limitada en usos però que millora fins i tot la GPT-4 en resultats i velocitat.
Un dels assistents d'IA més nous i amb uns resultats més encertats i correctes al panorama actual. Té una versió gratuïta amb un nombre limitat d'usos però que permet veure'n el potencial a l'hora d'analitzar imatges o respondre de manera certera les consultes.
Molt útil per oferir una eina a l'estudiant que no requereixi registre previ. Pot generar enllaços a prompts, inclou copilot i proporciona enllaços a les fonts d'on treu la informació, el qual és molt pràctic en l'àmbit de la docència i de l'aprenentatge.
Aquest complement de Chrome, que es pot obtenir sense cap cost, ajuda a l'hora de revisar correus electrònics. Esmena errors de gramàtica, millora la redacció i promet total seguretat, ja que no guarda els correus electrònics als seus servidors. El contingut del correu electrònic s'empra només per elaborar la resposta.